Praktijk

De praktijk is centraal gelegen midden in het dorp aan de Pastoor Schipperstraat 6, zijdelings grenzend aan een van de lokale huisartsenpraktijken en het Jozefhuis. De praktijk is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig. Ook de toegang voor mindervaliden is uitstekend. Vanuit een aangename wachtruimte heeft u toegang tot de zeer ruime behandelkamers en een grote fitness/oefenzaal. Deze laatste is ook via de behandelkamers direct toegankelijk.

De fitness/oefenzaal is uitgerust met moderne apparatuur die is afgestemd op vrijwel alle voorkomende klachten en tevens zeer geschikt voor onze nieuwe medische fitness training. Dit laatste kan onder begeleiding van onze gekwalificeerde fysiotherapeuten in groepsverband danwel individueel.


Niet alle verzekeraars vergoeden fysiotherapie in gelijke mate. Kijkt u, voordat u een nieuwe polis afsluit. Er zijn voldoende aanvullende pakketten die u zonder al te hoge kosten fit en monter door het leven kunnen loodsen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. Wij informeren u graag hierin en zijn onafhankelijk. Alle verzekeraars vergoeden door ons uitgevoerde behandelingen mits men hiervoor het juiste pakket heeft gekozen. Vrijwel iedereen mag zonder verwijzing van de huisarts naar de fysiotherapeut. Deze zal, indien nodig wel contact onderhouden met de arts en eventueel hiernaar terugverwijzen