PCR

Paramedisch Centrum Roggel

Lees hier meer over het paramedisch centrum waarbij wij zijn aangesloten.

Het Paramedisch Centrum Roggel heeft zijn bestaansrecht de afgelopen jaren bewezen. Het biedt een uitstekende aanvulling op het bestaande zorgaanbod voor Roggel en omgeving. Veel mensen zijn positief met hun gezondheid bezig door een bezoek aan het pand, gelegen aan de Pastoor Schippersstraat 6 te Roggel waar een aantal paramedici praktijk houden.

Fysiotherapie J. Tullemans, Logopedie Princen, Ergotherapie van de Schoor, Huid- en oedeemtherapie Roumen, Pol & Sanders en Annette Lansink zijn al gebruikers van het pand. Door de korte lijnen met elkaar en de goede contacten met huisartsen en specialisten dragen zij bij aan een nog betere zorg.

Tevens voorziet het Centrum in een aantal (flex)werkplekken voor andere disciplines die hierop aansluiten. Ze zijn voorzien van een bureau en draadloos beveiligd internetwerk. Er is tevens een gezellige wachtruimte voor uw clientèle. De huurcondities zijn zeer gunstig en mogelijk per uur, dagdeel of hele dagen. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Fysiotherapie J. Tullemans.

U kunt bellen met 0475-492011 of mailen naar info@fysiotullemans.nl

Er is ook ruimte in de kelders vrijgekomen die verhuurd worden voor tijdelijke opslag, atelier- of oefenruimte. Handig bij verbouwing, verhuizing of tijdelijk gebrek aan ruimte. Dit is al mogelijk vanaf 1m3. Meer weten hierover bel dan 06-82080988.