header-photo
Terug naar Fysiotullemans: Home

Paramedisch Centrum Roggel

Het Paramedisch Centrum Roggel heeft zijn bestaansrecht de afgelopen jaren bewezen. Het biedt een uitstekende aanvulling op het bestaande zorgaanbod voor Roggel en omgeving. Veel mensen zijn positief met hun gezondheid bezig door een bezoek aan het pand, gelegen aan de Pastoor Schippersstraat 6 te Roggel waar een aantal paramedici praktijk houden.

Fysiotherapie J. Tullemans, Logopedie Princen, register podoloog J. Pannekoek, Apotheek Heythuysen, Ergotherapie van de Schoor, Huid en Oedeem therapie Marita Derikx- van Bergen en Annette Lansink zijn al gebruikers van het pand. Door de korte lijnen met elkaar en de goede contacten met huisartsen en specialisten dragen zij bij aan een nog betere zorg.

Tevens voorziet het Centrum in een aantal (flex)werkplekken voor andere disciplines die hierop aansluiten. Ze zijn voorzien van een bureau en draadloos beveiligd internetwerk. Er is tevens een gezellige wachtruimte voor uw clientèle. De huurcondities zijn zeer gunstig en mogelijk per uur, dagdeel of hele dagen. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Fysiotherapie J. Tullemans.

U kunt ook bellen met 0475-492011 of mailen naar info@fysiotullemans.nl


View Larger Map