Nieuws

Contact

  • Fysiotherapie Tullemans
  • Pastoor Schippersstraat 6
  • 6088 AV
  • Roggel, gemeente Leudal

Herman Peeters is inmiddels enkele jaren dé regionale schouderspecialist. Hij is aangesloten bij Schoudernet SNZON en werkt hierin nauw samen met de medisch specialisten en artsen die te maken krijgen met schouderklachten in de driehoek: Roermond-Weert-Venlo. Ook de behandeling van hoofdpijnklachten behoort tot zijn kernspecialisaties.

Jenneke heeft de opleiding tot Hoofd-Hals en Kaak fysiotherapeut  afgerond. Heb je dus klachten of het advies van de tandarts of kaakchirurg om Fysiotherapie te volgen, dan helpen wij je graag.

Vanaf 1 augustus gaat onze Parkinsonnet fysiotherapeute ook haar diensten verlenen in Noord Limburg. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk FYFIT met vestigingen in Grubbenvorst en Sevenum.

We zijn gecertificeerd als  COVID-19 revalidatie therapeut. Het traject wordt bekostigd uit de basis verzekering. Er is een verwijzing van de huisarts of specialist nodig om hiervoor in aanmerking te komen.

 

  Vanaf 2022 maken wij als praktijk onderdeel van het “Kwaliteitshuis Fysiotherapie” uit. Dit kan echter alleen succesvol worden met jullie medewerking. Wat we vragen is niet veel. De data uit het behandeldossiers worden  gebruikt om het mogelijk te maken dat andere deelnemende praktijken hiervan onderling kunnen leren. Uiteraard is je anonimiteit ten alle tijden gewaarborgd. Als je de groene link aanklikt wordt je naar de website verwezen voor meer info.

 

Marita Derikx heeft de praktijk overgedaan aan Huid- en oedeemtherapie Roumen, Pol & Sanders. Zijn zullen net zoals we dit gewend waren van Marita de specialisatie huid- en oedeemtherapie voortzetten binnen onze praktijk. Wij vertrouwen op een prettige samenwerking met hen.

  We bieden ook ontspanningsmassage aan. Dit wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar maar draagt voor veel mensen wel bij aan een goede gezondheid en welzijnsbeleving.