Nieuws

Contact

  • Fysiotherapie Tullemans
  • Pastoor Schippersstraat 6
  • 6088 AV
  • Roggel, gemeente Leudal

Herman Peeters is inmiddels enkele jaren dé regionale schouderspecialist. Hij is aangesloten bij Schoudernet SNZON en werkt hierin nauw samen met de medisch specialisten en artsen die te maken krijgen met schouderklachten in de driehoek: Roermond-Weert-Venlo. Ook de behandeling van hoofdpijnklachten behoort tot zijn kernspecialisaties.

Jenneke heeft de opleiding tot Hoofd-Hals en Kaak fysiotherapeut  afgerond. Heb je dus klachten of het advies van de tandarts of KNO arts om Fysiotherapie te volgen, dan helpen wij je graag.

Vanaf 1 augustus gaat onze Parkinsonnet fysiotherapeute ook haar diensten verlenen in Noord Limburg. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk fysiotherapie Mulders met vestigingen in Grubbenvorst en Sevenum.

We zijn gecertificeerd als  COVID-19 revalidatie therapeut. Het traject wordt bekostigd uit de basis verzekering. Er is een verwijzing van de huisarts of specialist nodig om hiervoor in aanmerking te komen.

 

  Vanaf 2022 maken wij als praktijk onderdeel van het “Kwaliteitshuis Fysiotherapie” uit. Dit kan echter alleen succesvol worden met jullie medewerking. Wat we vragen is niet veel. De data uit het behandeldossiers worden  gebruikt om het mogelijk te maken dat andere deelnemende praktijken hiervan onderling kunnen leren. Uiteraard is je anonimiteit ten alle tijden gewaarborgd. Als je de groene link aanklikt wordt je naar de website verwezen voor meer info.

 

  We bieden ook ontspanningsmassage aan. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar maar draagt voor veel mensen wel bij aan een goede gezondheid en welzijnsbeleving.

We zijn erg succesvol in ontspanningstherapie. Klachten zijn vaak psychosomatisch van aard en steeds meer verwijzers en cliënten weten ons hiervoor te vinden. Afhankelijk van de klachten bestaat de therapie uit een grondig intake gesprek waarna afhankelijk van de klacht of hulpvraag een behandelplan wordt opgezet. Dit kan bestaan uit : Mindfulness, adem- ontspanning oefeningen, ontspanning massage, Qi-gong en gesprekstechnieken. Vergoeding via de zorgverzekering is meestal mogelijk. Kom gerust eens praten als je er meer over wil weten.

In de regio Midden-Limburg werken we samen met andere fysiotherapie praktijken onder da paraplu van het SFML