Nieuws

Contact

  • Fysiotherapie Tullemans
  • Pastoor Schippersstraat 6
  • 6088 AV
  • Roggel, gemeente Leudal

Herman Peeters is inmiddels enkele jaren dé regionale schouderspecialist. Hij is aangesloten bij Schoudernet SNZON en werkt hierin nauw samen met de medisch specialisten en artsen die te maken krijgen met schouderklachten in de driehoek: Roermond-Weert-Venlo. Ook de behandeling van hoofdpijnklachten behoort tot zijn kernspecialisaties.

Jenneke heeft de opleiding tot Hoofd-Hals en Kaak fysiotherapeut  afgerond. Heb je dus klachten of het advies van de tandarts of kaakchirurg om Fysiotherapie te volgen, dan helpen wij je graag.

Vanaf 1 augustus gaat onze Parkinsonnet fysiotherapeute ook haar diensten verlenen in Noord Limburg. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk FYFIT met vestigingen in Grubbenvorst en Sevenum.

We zijn gecertificeerd als  COVID-19 revalidatie therapeut. Het traject wordt bekostigd uit de basis verzekering. Er is een verwijzing van de huisarts of specialist nodig om hiervoor in aanmerking te komen.

 

  Vanaf 2022 maken wij als praktijk onderdeel van het “Kwaliteitshuis Fysiotherapie” uit. Dit kan echter alleen succesvol worden met jullie medewerking. Wat we vragen is niet veel. De data uit het behandeldossiers worden  gebruikt om het mogelijk te maken dat andere deelnemende praktijken hiervan onderling kunnen leren. Uiteraard is je anonimiteit ten alle tijden gewaarborgd. Als je de groene link aanklikt wordt je naar de website verwezen voor meer info.

 

  We bieden ook ontspanningsmassage aan. Dit wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar maar draagt voor veel mensen wel bij aan een goede gezondheid en welzijnsbeleving.

We zijn erg succesvol in ontspanningstherapie. Steeds meer verwijzers en cliënten weten ons hiervoor te vinden. Afhankelijk van de klachten bestaat de therapie uit een grondig intake gesprek waarna veelal gestart wordt met ademhalingsoefeningen. Dit blijkt vaak de start naar verbetering omdat het meteen effect sorteerd en cliënten laat zien dat eenvoudige oefeningen, mits goed uitgevoerd, meteen merkbaar verbetering opleveren. Kom gerust eens praten als je meer hierover wil weten.

 

Acupunctuur Leudal heeft zich in ons pand gevestigd. Paul Swillens is een ervaren en bedreven acupuncturist die al vele jaren met succes mensen behandeld voor een groot aantal klachten. Wij hopen dat het ook voor ons een aanvulling op de al aanwezige therapie mogelijkheden  zal zijn en zien de toekomst hierin met vertrouwen tegemoet. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend kontakt op met Paul, paulswillens@gmail.com of 06-34860791.